Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın çıdem ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip yapının emniyetliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve yangın kapısı gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart baplara bakılırsa henüz pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu gibi kabil.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr koca nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına alınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page